Auto bandenwissel Boortmeerbeek

Voor een complete bandenwissel inclusief balanceren kunt u terecht bij PCA Garage Peelaerts in Boortmeerbeek

Wij bieden alle autobanden scherp geprijsd! Tevens bieden wij de optie voor opslag van winterbanden en zomerbanden.

Wanneer het is tijd voor de bandenwissel?

Wij raden u aan om uw banden in maart/april en november te vervangen (wisselen). Wij hanteren over het algemeen 1 november tot en met 31 maart aan als ‘winterbandenseizoen’.

Waarom de auto bandenwissel in Boortmeerbeek?

In België rijden de meeste automobilisten het hele jaar met zomerbanden. Echter is dit in de winter niet de juiste band. PCA Merkspecialist Garage Peelaerts in Boortmeerbeek beschikt over alle bandensoorten en kan u voorzien van het juiste advies hierin.

Winter bandenwissel Boortmeerbeek

Bij aanhoudende temperaturen beneden de 7 graden adviseert PCA Merkspecialist Garage Peelaerts winterbanden. Door de dikkere rubberlaag is uw band beter bestand tegen kou en heeft u meer grip en zekerheid op de weg. Kom langs in onze werkplaats in Boortmeerbeek. Wij helpen u graag!

Zomerbanden

Wanneer het buiten warmer is dan 7 graden dan raadt PCA Merkspecialist Garage Peelaerts in Boortmeerbeek zomerbanden aan. Door het soort profiel is uw remweg met warmer weer korter.
Wist u dat een zomerband minder slijt dan alle andere bandensoorten? Tevens zorgt her rubber dat u comfortabel kunt rijden. Bovendien maakt de zomerband aanzienlijk minder geluid dan de winterband.

Banden merken

PCA Garage Peelaerts biedt u banden aan van merken als Apollo, Bridgestone, Continental, Dunlop, Firestone, Michelin, Good Year, Pirelli, Vredestein, Maxxis, Kleber, Fulda en Sava. Zo ziet u, in Boortmeerbeek bent u bij Garage Peelaerts op de juiste plek!

Garage Peelaerts is PCA Merkspecialist in Peugeot en Citroën en verzorgt graag de auto bandenwissel voor uw auto in Boortmeerbeek.

Maak nu een afspraak!

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

+32 (0)16 60 15 85 info@peelaerts.be
Vragen of afspraak maken?

Bel +32 (0)16 60 15 85

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×