Nieuwe Peugeot scooter

Wilt u graag een nieuwe Peugeot scooter kopen, en bent u opzoek naar een betrouwbaar bedrijf? Garage Peelaerts is het vertrouwde gezicht in België!

Wanneer u een nieuwe Peugeot scooter wil dient u telefonisch contact op te nemen, of stuurt u een bericht naar Garage Peelaets. Wij helpen u zo snel mogelijk verder.

Nieuwe scooter

Voor een nieuwe Peugeot scooter bent u bij Garage Peelaets aan het juiste adres. Wij adviseren u en helpen u van a tot z met de zoektocht in een nieuwe scooter. Daarbij repareren en onderhouden wij u scooter met alle opgedane kennis. Op deze manier bent u gegarandeerd van kwalitatief onderhoud tegen een scherp tarief. Twijfel niet en koop uw nieuwe scooter bij Garage Peelaets. Dien uw verzoek in, en wij zorgen dat uw wens vervuld wordt.

Neem via onderstaande button direct contact met ons op!

 

Contact

 

Garage Peelaerts is een onafhankelijk hersteller van het merk Peugeot in Boortmeerbeek.

Vanaf 2019 maken wij deel uit van de PCA Merkspecialisten, een netwerk van onafhankelijke verdelers en herstellers van Peugeot en Citroën, actief in België en Nederland.

Wij hebben vakkundig up-to-date geschoold personeel. Gewoon eerlijk, goede kwaliteit én faire tarieven! Bij ons bent aan het juiste adres, dus ook voor een Peugeot scooter te Brussel! Garage Peelaerts; niet te missen!

Zo simpel kan een goede keuze zijn… Kom eens langs in onze werkplaats, wij zetten graag een stapje extra!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

+32 (0)16 60 15 85 info@peelaerts.be
Vragen of afspraak maken?

Bel +32 (0)16 60 15 85

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×